Via Enotria 5 - Rolle di Cison di Valmarino (TV) - +39 0438 85761

Seguici su:

Restaurant

Our restaurant lays in the Rolle hills, in the enchanting hamlet of Cison di Valmarino, surrounded by woods and vineyards. The large terrace, overlooking the luxuriant slopes, commands a view of the surrounding landscape, the perfect setting for outdoor lunches and dinners. Inside, rooms are designed down to the finest detail, creating a welcoming and refined environment enhancing the tradition of the rural Venetian architecture. In the cosy and intimate smaller room, the traditional hearth surrounded by a bench stands out. And almost hidden, guarding precious treasures, is the wine cellar, with a selection of Italian and foreign wines.

Our kitchen produces dishes of the best Trevisian culinary tradition, to offer to our guests the richest and most characteristic tastes of our region.

Menu

STARTERS

  • Crema di Casatella Trevigiana allo zenzero € 8.00
  • Oca del Mondragon con castagnaccio e salsa alla veneziana € 10.00
  • Petto d’anatra alla menta con maionese ai lamponi € 8.00
  • Prosciutto crudo di Montagnana con fior di carciofo € 10.00
  • Zuppetta di castagne con sedano fresco € 8.00
  • Merenda alla trevigiana (piatto di affettati misti) € 10.00
  • Gran misto della casa (per due persone) € 22.00

FIRST COURSE

  • Tagliolini con zucca e “pastin” € 8.00
  • Tortelli di castagne al profumo di cannella € 8.00
  • Sfornato ai sapori dell’aia € 8.00
  • Risotto con uva fragola (minimo per due persone) € 9.00
  • Radici e fasoi de Lamon € 8.00

SECOND COURSE

  • Arrosto di coniglio al rosmarino € 16.00
  • Noce di vitello ai funghi porcini € 18.00
  • Maiale in agro con castagne € 15.00
  • Faraona con salsa peverada € 14.00
  • Lumache alla veneta € 16.00
  • Filetto di manzo ai ferri € 20.00
  • Tagliata di manzo irlandese ai ferri € 16.00
  • Selezione di formaggi nostrani con mostarda di fichi, arance e pere di Lazzaris € 15.00

Every dish is accompanied by matching sides.

Meat and poultry is locally sourced from Le Vall Di Guia.

The table setting charge (€2.50) is waived when ordering three or more dishes.

DESSERTS

  • “Buzolà” col Refrontolo Passito € 5.00
  • Piramide di robiola di capra con pistacchi e mandorle su salsa di lamponi € 5.00
  • Ciambella di mele,cioccolato e castagne € 5.00
  • Meringata della casa € 5.00
  • Crema di cioccolato bianco all’aceto balsamico € 5.00
  • Sorbetto all’uva fragola € 5.00
  • Variazione di tiramisù del nostro chef € 5.00
  • Trilogia golosa € 7.00

OUR CHEESES

  • Asiago Pressato €   3.00
  • Bastardo del Grappa €   4.00
  • Biologico del Cansiglio €   3.50
  • Brigo a latte crudo €   3.50
  • Caciotta di capra €   4.50
  • Casatella Trevigiana € 3.00
  • Castel de Conajan €   4.00
  • Grillo di Colmaggiore €   3.50
  • Grana Padano €   4.00
  • Latteria di Colmaggiore Mezzano €   4.50
  • La Vallata di Colmaggiore €   3.50
  • Malga Mariech €   4.00
  • Monteveronese Vecchio €   5.00
  • Montasio del Cansiglio €   3.50
  • Morlacco del Grappa €   4.50
  • Piave Vecchio €   4.00
  • Pecora Vecchio €   4.00
  • Provolone Valpadana €   4.00
  • Renaz €   4.00
  • Ricotta affumicata del Cansiglio €   3.00
  • Soligo Oro €   4.00
  • Taleggio Veneto €   4.00

AGED CHEESES

  • Barricato al pepe €   5.50
  • Capra in foglie di noce €   6.00
  • Gravariol (erborinato in foglie di menta e camomilla) €   4.50
  • Dea Bionda (ubriaco alla birra di castagne) €   4.00
  • Del Re (affinato all’aceto balsamico) €   4.00
  • Passito del Piave (ubriaco al Raboso passito) €   4.00
  • Ubriaco all’Incrocio Manzoni €   4.00
  • Ubriaco al Raboso €   5.00